Vad händer egentligen!

Utmattningssyndrom

Jag har ju ett jäkla utmattningssyndrom som ligger i bakhuvudet hela tiden , det har kommit från alla mina sjukdomar och bakslag som jag har haft under de senaste 4 åren.

 

Och just nu så är kroppen på väg uppåt och jag tränar 4 ggr i veckan så känns huvudet så himmla tungt och svårt att få i en posetiv riktning.

 

Att bara sätta sig ner och uppdatera bloggen är för jobbigt att sätta upp en film eller kort är enkelt , men att behöva anstränga hjärnan och skriva är så jäkla jobbigt.

 

Men jag hoppas att jag kan få med hela kroppen framåt även om det känns jäkla jobbigt just nu.

.......................................................................................................

 

På ponnysidan så är nästa alla fräscha , det är några små skavanker som preppas just nu , men det fixar vi på några veckor.

 

Något som  vi verkligen har lärt oss är att man måste kolla och preppa all sina ponnyer hela tiden , det går inte att tro att en ponny kan läka sig själv och samtidigt kan hålla sig på en hög toppform.

Vi måste som hästägare hela tiden se till hästens bästa och vill man ha framgång är det bara att kontakta din napropat/veterinär eller vad just du använder för att ta hand om din ponny på bästa sätt.

 

.............................................................................................................

 

Vi har tävlat i Umeå för någon vecka sedan och så bra det gick , det var en av de bästa säsongstarter som vi någonsin har haft , det brukar alltid ta oss minst 3 tävlingar för att komma igång på säsongerna , men i år så har fått en superstart. vi skall till skellefteå i helgen och rida nationellt , det är ett gäng som skall starta MSV B och några yngre som skall ut för första gången på lite större tävlingar så det kommer bli jättekul.

...............................................................................................................

Giovanna och Brumis är ju i Göteborg och skall tävla i Sverige Cupen som avrids på göteborg horse show och hon har ett kval nu på onsdag och finalen är på lördag , vi får uppdateringa varje dag och massa bilder roch filmer , så jätteroligt för hela Team FicheraCoolCoolCoolCool

........................................................................................................

 

Vi hade Micke S träning i helgen och jag har lagt upp lite filmer på hemsidan och det var en riktigt bra träning , alla hade lite problem som de fick jobba igenom och fick ordning på efter hjälp av Micke , det viktigast med en träning är inte att det går skitbra , utan att man blir utmanad med nya och svårare övningar och att man ger sig ut på nya och oväntade ställer så man kan hela tiden lära sig något nytt

 

ha det jättebra

 

MVH SusanneCool