Vad händer egentligen!

Vilken tävlngshelg

Alltså man kan ju bara tacka för uppvisningen av snygga runder från Stöcke ekipagen i helgen, första tävlingen för 2017 är nu avklarade och det ser mycket positivt ut för framtida tävlingssäsong. Förutom alla snygga runder både i avd B och Avd A med segrar och placeringar så slog tjejerna till med att ta 3 av kvalplatserna till Göteborgs horseshow nu i februari, segern tog Giovanna och Brumis och på 4:e plats Ella-Gurra och 5:a  Sandar Norgren som är ny medlem för Stöcke så en bra start för henne.

Arne var sitt vanliga busiga personlighet och Sandra lotsade honom runt ganska enkelt ändå en LB och LA under helgen och för att vara lilla Arne så gick det ändå övre förväntan på framridningen där han kan busa till ibland.

Nu är man rätt så sliten eftersom vi är ju typ hela dagarna där då vi har så många ekipage från låg klass till dem högst, men vi kan väl säga slitna men nöjda sätter vi oss i soffa och chillar ialla fall, nästa tävling är om en månad då det både är Skellefteå och Svenskaponnyn som är i Göteborg om vi åker 100 mil får vara osagt för tillfället, men visst är det roligt att dem har kvalat ialla fall. Sen får vi se hur det blir i Skellefteå först om vi får uppstallning och sedan så är det Melodifestival den helgen så alla boenden för människor är tagna hmmmm hur tänkt dem då nog går det väl och flytta mello Vinkar. Annars får vi väl köra emellan vi är ju från norrland så vi är vanan och köra några mil när vi far och tävlar.