Vad händer egentligen!

Hö i stora lass, lika bra och fylla upp höet nu när det är bra väder ute, +2 grader och lätt bris den 22 januari är inte fy skam, baras inte snön försvinner nu bara.

Annars var Arne inne igår innan Micke träningen och hoppade riktiga hinder och det gick finfint såg ut som han inte hade gjort annat, så nu blir det start nästa helg om det blir en klass varje dag eller vi ger oss efter en dag det får vi se.

Som sagt var Micke träning fre-lör ledig lördag eftermiddag och idag höleverans och städdag både i stallet,gården och huset, kommer en person som är stödfamlij till en kille nu på eftermiddag som ville klappa häst och det är klart grabben ska får göra det om det är det han önskar sig.

Sen är det jobbdags igen imorgon så den här helgen drog iväg snabbt.

Annars är alla hästar så gott som fullt igång, det är bara Fuxis och Lilly som inte har hoppat så mycket under vintern men annars är dem fullt igång kondition och så, men ibland är det svårt och få med alla hästar när man ska till ridhus för hoppning, så dem tar det lite då och då när det finns plats för dem, annars får dem börja till våren för den är nog på gång inom kort känns det som. Båda går ridskola för fullt och har motionsryttare under veckan så det går ingen nöd på dem direkt.