Vad händer egentligen!

Hallo

Hejsan allihopa

 

Det har varit mycket här hemme på slutet , hela familjen blev förkylda och går mest omkring och nyser och snorar vilket är skittråkigt.

 

Arne jobbar på med sin rehab , han har ju en inflammerad revbenskorg som gör att det sitter fast i sidan när han sträcker ut i ökningar eller hoppningar , men det går bättre och bättre för varje dag.

Kanske blir det en Avd B i umeå för bara se vad som händer  , det är i alla fall 2 veckor kvar och vi får se vad som händer.

Annars så köpte Mona en maxad D ponny 5 , år med mycket intressant stam, det var hela orsaken att vi villa ha honom , från start så var det varningssignaler att något inte riktigt var rätt med ägaren .

När man säljer en häst så skall den vara skodd/verkat och veterinärbesiktigat , en seriös säljare gör sådant för att ge hästen bästa chansen i sitt nya hem , men denna kvinnan ville inte göra någonting , på slutet stod det mellan att den stackars hästen skulle åka till norrland i sommarskor  , när vi till slut fick ordning på att den måste ha vinterskor för vi vägrade att den skulle åka genom sverige och lastas på och av med sommarskor så skulle vi bara ta över försäkrningen och betala så får vi ett sms några dagar senare att hästen är såld och har lämnat hennes gård........mycket konstig kvinna

 

Annars så har vi börjat fixa lite i köket , vi bytt ut spis , ugn och fläkt , fixat ny el i källaren och dragit ny el i stallet och satt in ny varmvattenberedare i stallet så Bravida räkningen som kommer i denna månaden kommer att bli skyhög....men det var dags att göra det även om det inte känns jätteroligt.

 

Julen har annars varit jätteskön , Mona har varit långledig och hunnit vila upp sig lite grann , vi har varit på badhuset och simmat, vi har typ bott på hippologum då underlaget hemma är helt uselt , just nu hoppas vi bara på snö varje dag som vi slår upp våra ljusblåa ögon.

 

Vi hörs senare

 

MVH SusanneCool