Vad händer egentligen!

Brand i Umeå

Ja i natt så brann ett ½ kvarter upp i centrala Umeå, fort går det med saker man inte vill ska hända. Nu har dem fått kontroll över branden efter hela nattens släckningsarbete. Kan förstå att det blir jobbigt för alla inblandade och få till jobb och boende efter detta.

Själv har vi börjat städa till det för att byta spis, ugn och fläkt som ska bytas i huset. Vi var och badade igår på nya simhallen, då syrran har fått årskort av mig för att simma och träna, tror det var rätt så uppskattat. Hon håller ju på för fullt med rehab för sina 4 diskbråk som efter typ 3 år har äntligen hittas eller ska väl säga att det har måsta tjatas ganska rejält för att få hjälp och hitta problemet, men nu är det hittat och det är det viktigaste.

Så nu går hon till Skidlandslagets naprapat och rehab vattengympa så många gånger hon känner att hon orkar, hon har både på hemgården och frivilligt lagt till Navet "simhallen". Så nu ska väl framtiden se ljus ut för henne kan man verkligen hoppas, visst hon har mer ont just nu men hon är ju och retar skiten med sin träning och det blir nog knappast bättre med alla is och att man går med broddar. Men idag så blir det och ringa efter sand så att vi kan börja rida våra hästar någorlunda på banan, för just nu så letar man i skogen för att hitta plättar och rida på, visst det fungerar när det är ljust ute men så fort det blir mörkt är det inte lika roligt. Och sen börjar man väl bli lite less och även att senerna på hästar börjar nog bli stela nu kan jag tänka mig, så det blir sand på spåret med salt i, har vi gjort flera gånger förut och man får ha en plan B helt enkelt, för ridskolan kan ju inte direkt åka in till ridhus och rida, och anläggningskort för tävlingsryttarna finns inte, tills vi löst det på något annat sätt, men innan det är klart så är vinter över skulle jag tro, så sand blir nog bra.