Vad händer egentligen!

Så var 2 dagars clinic träning avklarade med på uppsutten och föreläsningar av alla olika slag. trevlig och som vanligt lärorikt. Nu är det 1 dag kvar på 2017.

I och med man fick jullov äntligen i 2 veckor framöver så kom även snön så där perfekt också, Me like. Fredag och lördag har vi årets clinic och den gång är det lite extra tänk på lagkänsla och sits, feeling. Sen är det nyårsafton så där bara och ett nytt år ser vi fram i mot. Men mot och framgångar som vanligt.

Annars var vi och köpte icebugs skor till syrran igår, inte billiga men väl värt det.

Häst mässigt så är alla hästar friska Galen bara det är ju en julklapp i sig.

Arne = på hugget

Lilly= lugn och stabil med sitt hackamore.

Lillan= Fortfarande lite spännande men vi jobbar på med grundarbete, hoppning kommer vi till senare, skynda långsamt som man säger, snäll och social.

Gurra=Frisk från senskada efter 6 månader och har just fått börja hoppa, han är så glad.

Brummis=Fortfarande bitchen i hagen utan att göra någon illa, alla håller sig en bit ifrån, sen när jag ska in på kvällen så är inte det så himmla viktigt, tar det mest chill.

Fuxis=Har kotis hittat ett ligament som var inflammerat just under sadeln, så nu kan hon ju bara bli ännu bättre i utbildningen eller hur.

Sune= är nybörjar häst nu med en 9 årig kille, tror ni han tycke det är underbart, ohhhja.

Svambob= Har börjat gå ridskola och är chill kille och rida, han är fortfarande bebis i hanteringen och det där och stå stilla är ganska jobbigt och göra.

Mira= Har också blivit nybörjar ponny för en 9 åring som ska börja fara ut och tävla, och så är hon ju såklart en av våra stabilaste ridskoleponnier.

Kakan=Ska ju bli mamma om några månader så hon går ridskola och lite lättare ridpass, så där lite lagom rund om magen är hon, och är våran stabilaste nybörjar ridskole ponny.

Zara=Står här på utbildning och är en känslig och pigg ponny. Snäll i hantering och ridning.

Allan= Våran lilla kille, han håller på med hantering hela tiden men inridningen står stilla då vi har mest haft is hela hösten, vintern, ingen ide och börja om man bara hinner en gång och sen får han stå ett tag, men nu är ju snön här så nu kan själva ridningen börja också, super snäll i alla hantering.

Ja det var dem små sötnosarna och nu vräker snön ner utanför fönstret, jippi och ikväll blir det bio är planen.

Vi har klarat av julafton och är nu på juldagen , Mona jobbar sista dagen på fängelset och själv tar jag hand om de galna ponnyerna....ibland underar man om de har alla hjärncellerna på rätt ställe?????

 

Men alla hästarna är friska ....just nu och alla familjemedlemmarna är typ friska........

 

Men vi jobbar på med små projekt och andra små saker som måste fixas innan nyår .......vem behöver ledigt?? ha ha haCoolCoolCoolCool

 

Den 29-30 är det clinic för Micke S på hippologum , mmen sen är det inte något bokat.....säger jag just nuCoolCoolCool

 

Ha det bra

 

Mvh SusanneCool

Äntligen har jullovet startat så nu är man ledig till den 8/1-18 inte helt fel, har dock bokat upp mig och jobba på fängelset 23-25/12 men sen är jag ledig på riktigt i 2 veckor. Som vanligt så har underlaget varit kanon i 1½ vecka men igår 20/12 så regnade det såklart och isen kom tillbaka nu får vi hoppas på snö snabbt så det blir en vit jul ialla fall.

Alla är friska i huset och i stallet för tillfället men man vet ju aldrig kan ju hända grejor fort har vi lärt oss.

Annars om vi inte hörs så får vi önska er alla en god jul.Galen

Äntligen , äntligen äntligen så börjar hela familjen bli bättre.

Jag har ätit lite i dag , pappa är utskriven och är helt ok och mamma är på "g" , Mona har ju fått jobba ihjäl sig under våran sjukdomstid , men nu får även hon lite mera vila.......

 

Det har varit en hård månad fram till nu , men det känns bra att vi ser ljuset i tunneln just nuCoolCoolCool

 

Vi håller alla tummar just nu att det inte regnar mera just nu för vi har ett helt ok unedrlag just nu.

 

I morgon så har jag Dragonskolans Elitidrottsgymnasium och på kvällen är det hoppträning för Stöcke PF.

 

Nu blir det vila på soffan

 

Ha det bra

 

Mvh SusanneCool