Blogg

GOTT NYTT ÅR

Gilla inteJa, en snabbvisit hos Malin W och ska åka och hämta hö, regnar och +2 grader = blixthalka, från Vännäs-Strand-Stöcke = 2 timmar i 30 km/tim, men hemma är vi. Tur vi har bra bil, men det ett fullt släp med hö så blir det inte så roligt och bromsa, men det gick bra om man inte bromsade helt enkelt, nu ser vi att hela landet är inte roligt, nu när det ska ut så mycket folk och köra inför nyårfirande imorgon.

Igår for vi ju in på hippo och red, hela stora ridhuset tomt, så vi hoppade lite små övningar där, roligt och få träna i det ridhuset också så får pållarna vänja sig lite.

Vi tror vi drar in en sväng imorgon eftermiddag innan nyårsmiddagen också, chansar att det inte är specillt många som rider då förutom vi puckon från Stöcke dåCool.

Annars är det 6 dagar kvar på julledigheten och hur skönt är inte det då Gilla

Idag har Mira fått på sig skor(fångskodd) betyder att man sätter skon bak och fram så det inte blir något som trycker på tån där den mesta skadan är vid fång. Gick bra hon har bra sulor inget syndes där som tur var och hon bråkade inget, nu ska vi bara köpa rätt brodd eftersom vi har ju travskor och hon har nu ridskor så vi har inte rätt brodd, men det får vi köpa helt enkelt.

Annars glider dagarna på, ganska lugnt och skönt faktiskt. Igår anmälda och betalade jag in Elitlaget för Stöcke och om 4 veckor börjar först tävlingen, det går så fort helt plötsligt.

 

Nu är det dags och börja rida in Blomman, han är inkörd i höstas men eftersom vi inte har haft snö ännu så har det varit svårt och sätta igång inridningen, han är sutten på och även skrittad. Som tur är så har snön kommit nu så då kan man köra igång med inridningen mer ordentligt, det är duktiga Jezzi som har fått det jobbet.