Här kan ni läsa lite om oss!

Julbord

Första gången man jobbat på självast julafton, blev julbord för dem hungiga människorna och det gick inte av för hackor, och uppskattat var det, missade Kalle Anka för första gången i mitt liv, men på något sätt överlevde jag ändå Ler stort. Blev julmiddag kl. 18.00 denna jul gott och mätta som vanligt.

Idag så helt plötsligt så tinade isen bort och med det så vart ridbanan underbar, vi småskuttade med Arne och Kakan och dem var väl mer vild än tam men roligt hade dem och vi med som skrattade åt dem.

Annars är man ledig i dagarna 3 över mellandagarna och sedan dra vi igång igen med jobb och den 7/1 börjar jag ju jobba på mitt nya jobb, ska bli skönt med lite mer stabila arbetsdagar mån-fre, nog för att jag kommer att bli inringd på någon helg och loven är jag till 100% säker på, men det går så bra så.

Var som sagt iväg tis-ons till Hörnefors för jobb och det var ju såklart ishalka och åker man 06.00 på morgonen och passerar en sand bil som ligger i diket då kör man inte så fort kan jag lova er, viktigare och komma fram tänkte jag .Ha ha!