Här kan ni läsa lite om oss!

ISBANA 20/12-15

SjukJA vad ska man säga, isbana hela gården och typ hela stan också. Till slut fick vi sandat gården och alla hästar kom ut i sina hagar, men det är lite med livet som insats, så därför kör även vi människor med broddar. Ridpass just nu är 0 % hemma vid och rent av livsfarligt när det blir den här polerade isen, visst vi har + 5 grader nu så imorgon är det säkert grus och mjukt, men det är lätt skitjobbigt med varanna dags väder och regn och is och kallt och varmt och vi är bara 4 dagar från julafton.

Visst vi behöver fler ridhallar det är inget snack om det, men det som är knasigast är ju att dem andra 23 timmar på dygnet har vi ingen nytta av ett ridhus, då vi är hemma vid då. Det viktigaste är att det blir vinter med snö, nu kan man ju inte direkt önska det även om alla säkert gör det, men där är det lite svårare att lösa problemet, med en ridhall kan man åtminstone motionera dem fyrbenta, då dem mår en hel del bättre med att få röra på sig lite mer lovligt och inte gå och spänna sig på isen varje dag, man är ju livrädd att senerna ska ta stryk i slutändan.

Vi kan bara hoppas att vintern kommer och det gör den väl till slut dock inte när vi vill ha den.

Hann en sväng till Sikeå för träning och helt okey underlag och köra på, men mörkt och regnigt på hem vägen var det.

Imorgon blir det till och dra in lite pållar på Hippo igen så dem får röra på sig. Sen jobb tis, ons, tors och sedan jullov några dagar.