Här kan ni läsa lite om oss!

Världen är liten

Som sagt var så var jag på en ny avdelning för inskolning inom mitt nya yrke, visst kändes det onödigt då jag börjar jobba på mitt nya jobb i Januari men vill dem att jag ska lära mig alla ställen så inte mig emot, jag har ju lovar och jobba loven så gott det nu går, och det verkar dem uppskatta ialla fall, kan säga att det känns bra i hjärtat att vara efterfrågad och inte minst uppskattad på sitt jobb. Mer än man har känt så här efteråt dem senast åren, men det är lätt och sitta kvar i båten även om man egentligen inte vill ro, nu löste det sig ju väldigt smidigt för båda parter även om historien inte är helt avklarad, men det är inget som jag behöver bry mig om det löser andra. Hur som helst kommer jag fram 07.00 på ishalka genom skogsvägen och får fråga av hon som jobbar, är du Mona = Strätes Snappy, svar Ja, svar tillbaka jag har tävlat ponny också. Världen är nog bra liten ändå, och den andra person som jobbar där har jobbat med min gamla chef Cool

Nu ledig i 3 dagar och sedan blir det juljobb men ganska OK tider så man kommer hem i bra tid ialla fall.

Sedan har vi mest varit inne på Hippo senaste dagarna då underlaget suger, hårt och is, visst det går rätt så smidigt och köra in pållar, men ännu smidigare vore ju att ha 10 cm snö hemma för alla.

Arne fick följa med idag med resternade (Mira,Gurra,Brummis) är smidig och ta med en hel drös även om det är bara 2 ryttare. Hur som helst så hade nog syrran det bredaste leendet när han for omkring och trodde han var någon typ av hingst, men snygg och galen det vara han ialla fall. I torsdags hann vi vara inne med 8 av 10 ponnier och rida.

Gurra reds ordentligt för första gången sedan han lilla kropp fick en välförtjänt genomgång av massören. Såg riktigt fin ut, och det gör han väl för det mesta ändå, men lite mer mjukhet såg man och han är så trevlig och se på, en top model ponny kan man säga.