Här kan ni läsa lite om oss!

Equiteraupeut

I dag har Gurra haft besök av Equiateraupeut, han är jämn och fin i kroppen men det är klart vi får ju jobba på det varje dag med stretching efter varje pass. Vill dock hitta ground zero så kan man kanske åtgärda hans steglängd lite bättre än vad vi lyckas med i dags läget, tror ingen ens tänker på det och skulle jag vara lite mindre noga så skulle jag skippa "hitta fel" som det heter {#smileys123.tonqueout}. Men man vill såklart att dem små sockerbollarna ska ha det så bra dem kan i vår ägo. Hur som helst så hittade hon inga STORA saker och det förstod vi att det inte skulle finnas heller, utan hans ground zero är att han har gamla ärr i rumpmuskeln som är ganska djupa och när han är spänd så har han såklart svårare att lång steget till den längd som är det bästa, även med stretching så finns det lite mer som kan förbättras, perfekt kommer det aldrig bli, men vem är perfekt. Vi har helt enkelt lagt till en övning till på hans stretching schema och hoppas att han ska bli lite nöjdare med det.

Har hunnit varit inne med Arne och röntgat hans fossingar och han är nu än en gång godkänd för start, det var han för ett par månader sedan också men min syster är som lite nervös för honom så då gjorde vi en extra kontroll och som jag sa, han är frisk som en nötkärna, vi rakade även av honom alla päls och nu har vi pälsen på våra kläder istället, men snygg blev han ialla fall och det är ju viktigast.

Imorgon är jag ledig och då drar vi in några pållar till hippo och rider, är ju som sagt var stenhårt i marken så ridning är typ skritt och något trav varv, tur vi har anläggningskort, men sen ska man hitta passande tider också så det inte är så trångt när man kommer och ska röra på dem små lurvbollarna. Men nu har man rätt så bra koll när det passar.

Jobbar fredag och ska inskola på ny vårdavdelning, kanske lite onödigt då jag nu har jobb from. 8/1-16 på mitt nya jobb i köket på Engelska skolan, och kommer endast kunna jobba lov och kanske om jag har ork någon helg inom detta jobb, men all utbildning är ju bra utbildning inte så tung och bära på.

Känner mig taggade för det nya jobbet, precis ett sånt jobb som passar mig och förhoppningsvis så blir det så att jag klättrar upp för stegen inom kort gällande tjänst också, vore ju ännu roligare att få vara där man är med och bestämmer lite över sitt jobb också, men vi börja lite lugnt från början och sedan rivgasar vi.