Här kan ni läsa lite om oss!

Hemlis

Nu är vi nästan klara med årets stora hemlis och jag kan börja släppa lite nyheterCoolCoolCool

 

Den 2-3 jan -16 så kommer Stöcke PF ha en miniclinic på Hippologum , den kommer att innehålla 3 stycken avsuttna föreläsningar.

Den första föreläsningen är med en jätteduktiga kvinna som heter Ewa-Carin Sehlstedt som skall berätta vad som händer med kroppen och hjärnan när man äter olika saker , vi vet ju alla att våran sport kräver snabba beslut och man måste äta rätt för att få nog med bränsle till hjärnan.

 

Den andra föreläsningen är om utrustning och hur man kan förbättra sin ridning med rätt utrustning , den kommer att ledas av Andra Waller.

 

Den tredje är om Relaterade linjer och hur man stegar mellan hinder , det kommer bli praktisk övning i denna delen av föreläsning .

Vi kommer även ha en föreläsning för föräldrar som vill ha hjälp med planering inför tävlingsterminen 2016 , denna kommer även innhålla diskutioner om hur vi kan hjälpa våra barn att nå sina mål inför säsongen .

 

Efter alla dessa givande föreläsningarna kommer vi ha 3 st ridlektioner som är en fortsättning av dagens teoretiska kurser.

 

På Söndags morgon den 3 jan -16 så börjar vi redan kl 08.00 med 3 st lektioner till häst för Micke Schultz , vi kommer då att rida banor med allt som vi har lärt oss på första dagen.

 

Ni som ej får plats till häst kan köpa en biljett för att följa clinicen till fots .

I träningskostnaden kommer fikal och middag att ingå på Lördagen.

 

Ha det jättebra

 

MVH Susanne HambergCool