Här kan ni läsa lite om oss!

Snö

Så passande, en dagen frös det i marken och nästa dag kom snön, vi i norr kan bara jubla av lycka för lite vita snöflingor från himmelenLer stortmen när man har hästar så underlättare det så grymt när det är snö gällande ridning och allt runt omkring.

Sen blir det ju så mycket ljusare ute också, och passande nog så blir inte ridskolan drabbade utan det är bara och köra på då underlaget är kanon.

Hippoträning igår kväll, mycket ekipage och roligt och trevlig hade vi alla, hann lämna lite mat till Sävar innan träningen också hoppas alla blev nöjda där också.

Håller på med lite sista bak inför julmarknaden imorgon, vi ska räkna lite hur mycket vi har packat så vi har bättre koll, men vi börjar så här så får vi se, tar det slut så är det ju bara bra. Vi vill inte bära tillbaka massa bakning det är dumt.

Lilla Svea har fått en hovböld, som tur var så var det inget annat för en gång skull, klart hagarna har senaste veckan inte varit och jublat för direkt, men så kommer ju snön nu så då löste det sig smidigt.

Nu börjar jobben pocka på, nu när jag har fått en jobb redan, dem vill att jag ska skola in mig på nästa ställe inom kriminalvården och visst det kan jag väl, men jag kommer ju inte kunna jobba där förutom på loven tyvärr, men dem får göra som dem vill. Vill dem att jag ska inskolas där så göra jag det såklart, alltid lär man sig ju något.