Här kan ni läsa lite om oss!

Världen i kaos

Om man ska säga det milt så är hela europa i kaos sedan ett tag tillbaka, terrorist, bomber och skjutande hit och dit, nu har vi i vårat land klarat oss hittils, visst har det hänt knäppa saker här på senaste tiden också, flyktingvågen som även börja kännas hos oss, jag skulle göra samma sak om jag vore i samma situation, blir man jagade i sitt eget land vad ska man göra. Men ändå vore det bästa och man stannade och byggde upp sitt land från rötterna, tyvärr kan man nog inte göra det förren allt har åtgärdast i deras land, det är ändå fruktansvärt vad vi människor kan göra mot varandra. Vi är ju likadana allihopa!

I fredags så blev Paris drabbade av bomber och skjutande, helt fruktansvärt. Sen ser man inte mörkertalet som finns i resten av världen men vi vet alla att det drabbar människor överallt detta onödiga våld. Men just den här gången var det så man nästan kan ta på det, vem har inte varit i Paris eller vill åka dit och nu ska man känna ska jag våga åka någonstans men dessa "Knäppa" människor som finns där ute. Och svaret är: JAG ÅKER VARS JAG VILL, INGEN KAN STOPPA MIG" om jag viker mig så vinner dem där typerna och det är inte OK.

Sen kanske jag tänker mig för just nu vars jag åker, men kan ju tänka sig lite för ialla fall, för inte bry dem sig om lilla jag när jag passerar, eller kanske dem skulle göra det? Hur som helst får vi inte backa i denna stund, men tänka oss före lite innan vi tar beslut är nog inte helt fel. Min åsikt just denna stund!