Här kan ni läsa lite om oss!

Nytt jobb

Var på anställningsintervju igår i endast 3 timmar och idag så fick jag jobbet, kändes rätt så säkert redan igår, men man kan aldrig vara säker. Men det gick bra, så nu har jag två jobb, dock är det en tjänst på heltid mån-fre på det jobb jag har fått nu, så tyvärr så får det andra jobbet läggas åt sidan, men jag kan alltid jobba helger om dem behöver mig och lov och det är förmodligen där dem behöver mig mest kan jag tänka, men det är ju ett roligt problem Cool.

Har bokat bord på Strömbäcks julmarknad där vi ska sälja bakade/mumsiga godbitar och bullar är det tänkt.

Idag blir det tyvärr det tråkiga jobbet och skicka in blommas papper för att han ska åka till himmelen, men det måste tyvärr göras.

Igår kväll slog kylan igång okey det är bara några minusgrader, men det blir buckligt i hagarna så man blir ju livrädd att dem ska vricka sig dem små sötnosarna. Ridbanan är platt, då vi alltid sladdar den från början av oktober typ, nu har det ju varit så varmt så länge så man nästan har skippat det, men det är bara och sätta sig i bilen och köra. Men så har vi en platta ridbana också. Klart det är ju den 12/11 nu och innan igår så har det inte fryset en ända gång, skönt. Får dock gärna komma snö om det ska frysa.