Här kan ni läsa lite om oss!

SM Veckan

Nu börjar vi återhämta oss från denna helt underbara SM vecka , det har varit så många bra ritter , bra beslut och häftiga ritter.

 

Kakan segrade i 2 LA och blev 2 i en 3 LA , hon var helt jäkla överlägsen i helgen , nu skall lilla Kakan ta semester ett par veckor och bara vila upp sig från en super bra säsong.

 

Kalle har ju blivit 13 år så det var sista tävling för det ekipagen , men han har en trevlig egen ponny som vi hoppas skall komma ut på banorna nästa år.

 

Lilly hade 4 bra ritter med en felfri ritt och 3 stycken 4 fels ritter  och dessa jäkla bommar trillade ner på näst sista och sista hinderet i varje klass , jäkla skit

 

Gustav hoppad mycket bra och fick med sig 2 rosetter hem , det kommer bli en bra tävlingssäsong nästa år , när Ella och Gustav har fått en vinterträning i kroppen.

 

Wilma har kommit igång med stormsteg från sin skada och hoppar LA med förbundna ögon just nu jäklar vad hon hopparCoolCoolCool

 

Brumis hoppar bättre och bättre , i helgen har hon hoppat 2 komb i varje klass och klarat alla med enkelhet , hon blir bättre och bättre för varje tävling , kommer bli roligt under 2016

 

Svea fick följa med bara för att få rutin och som hon glänste , 2 felfri ritter och massa rutin till kontot. Hon var lite halv vild första dagarna i uppstallning och hantering , men efter en dag på tävlingsplatsen var hon lugn och fokuserad.

 

Tävlingsmässigt så red alla ekipagen hem ära och rosetter  och föreningen fick med sig ett BRONS ,en 5 plats och en 6 Plats och vi hade 4 stycken till A FINAL!!!!!

 

2016 kommer bli så roligtCoolCoolCoolCoolCool

 

Men det absolut viktigast var endå att se hur våra ryttare uppförde sig mot andra familjer och ryttare.

 

Det finns ingenting så viktigt som att uppföra sig rätt mot andra , att säga HEJ , att fråga hur andra mår och att bry sig om andra.

 

Att se hur våra ryttare växer som människor och hur duktiga de är att hjälpa varandra värmer ett gammalt hjärta , det finns ingenting så viktigt som att se varandra och att bara säga HEJ.

 

Vi hörs snart

 

MVH SusanneCool