Här kan ni läsa lite om oss!

SM Helg

I dagarna 4:a så är det Sm klasser och kringklasser nere i Sundsvall, har ett helt gäng som hoppar båda delarna där nere och dem sköter sig kanon, vi kan ju hoppas på topp placeringar vore ju roligt om dem kan få lite creed för det super jobb dem göra både ryttare-hästar-föräldrar- och alla andra drivanden personer runt omkring för att allt ska fungera.

Lilla super Svea fick ju följa med, kanske inte den lättaste tävlingen och fara på efter att ha hunnit hela 2 st tävlingar i år, men hon har sköt sig kanon och idag fick hon till och med testa en omhoppning på riktigt. Hon har bott borta för första gången och lär nog vara lite trött i skallen kan jag tänka mig även om hon bara gått en klass per dag, men som man säger det är inte hoppningen som tär, det är allt runt omkring.

Efter helgen blir det lite lov för hästarna som har tävlat hela säsongen, men då får nästa gäng sättas igång istället, Mira, Arna, Sune och Nappe får åka och träna till helgen är det tänkt.

Jobbar för fullt både på Häktet och Anstalten, blir jobb imorgon söndag, men det är ganska okey att göra helst när man inte är med på tävlingarna, klart det blir lite tidigt och släpp ut hästarna imorgon men vi har ju fått tillbaka lite värme nu + 8 grader idag och vindstilla och nu snackar vi 1 november. Idag ska vi till och med hoppa med Vilja och Nappe ute då banan är perfekt.