Här kan ni läsa lite om oss!

Dubai

Nästa års fin semester är en plan till Dubai, vi har snackat om det i jätte många år, men det har alltid blivit något annat, men nu blir det nog att vi slår slag i saken helt enkelt, håller på att kolla hotell finns en hel del från billigare till super dyrt, men det får man nog ta när man åker till detta land, men man kan ju försöka tänka lite ekonomiskt om man kanCool kostar en hel del och leva också i detta land, inte direkt MC donalds burgare för en 10 skulle jag tro.

Planen är Feb-mars för då är det en normal sommar för oss räknat typ 30 grader, en bekant var i september 50 grader, nej tack.

Imorgon börjar jag jobba på anstalten. jobbar 10 dagar med en dag ledigt mitt i, sedan ledig flera dagar. Det är helt okey då vet man ju vad man ska göra ialla fall, blir heltid 8-17 helt perfekt, så nu får man visa vad man kan helt enkelt Viskarska nog gå bra ska ni se.

Vi håller på med programridning på ridskolan, ja det går sakkkkkkta framåt med att lära sig programmet men om 3 veckor så är det uppridning. Ska nog gå bra ska dem se, men det är bra att dem tar saker på allvar också. Som jag säker: Vet ni vad, det är levande djur ni håller på med, man vet aldrig vad som händer. Ibland tror dem att man har en knapp att trycka stopp på tror jag. Tur vi har super snälla hästar kan man ju lugnt säga.

Var och klippte mig idag också, såg inte bra ut och frisyr var väl inte något man ville visa på sitt nya jobb direkt så nu är det snaggat kort-kort.