Här kan ni läsa lite om oss!

Höst järngängets träff

Igår kväll var det dags för järngängetsträff, denna gång med hösttema. Blev lite av ett knytkalas då vi delade upp olika rättare och ta med, vårat blev potatisgratäng och höstpotatissallad. Blev helt OK.

Som vanligt är inte dessa träffar i kortaste laget, kom hemm strax efter 01.00 i natt, inte så att man är van vid det direkt, men bara och kliva upp imorse och släppa ut hästarna okey det kanske inte blev supertidigt, sen har dagen varit lite så där lagom, hämtar finkan som elen är fixad på, då vi skulle besikta den igår och dem hann inte göra klart det. Men vi fick byta tid och ännu bättre vi slapp betala en gång tillLer stort. Tur vi inte har panik och besikta finkan. Sen har det varit lite smått och gott i lagom takt under dagen. och fint väder har det varit också, inte så supervarmt men typ över + 10 grader i allafall, men man känner att höstluften har anlänt nu.

Imorgon bitti blir det och dra tidigt till Skellefteå för tävling.

Sen börjar jag inskolas på Anstalten på onsdag, 2 veckor heltid och sedan är det bara och jobba på, jag har ju även häktet om hon inte klara av och jobba, men det känns bra att kunna välja vilket som passar bäst själv.