Här kan ni läsa lite om oss!

Besöksgruppen Svrf, sötaste anläggningen

Föreningar och anläggningar ska med jämna mellan rum få besök av besöksgruppen från Svenska ridsportförbundet/distriktet, nu måste det då vara  15 år sedan sist, men igår var dem på blixtivisit och kollade igenom anläggningen. Vissta har vi putsat och feja lite extra inför det, men det vara bara något som ändå skulle ha gjorts innan vintern så nu blev det gjort på en gång. Så nu kan vintern komma(nej tack).

Dem tycket vi hade en söt anläggning och att vi var inte så stora, nä men det har vi aldrig varit heller, klart har man just varit på SURF och URF så är det ju en ganska stor skillnad på anläggningen. Välskötta ponnier och och anläggning, tyvärr en prick för lera i några av hagarna Förvirradvilken hage har inte lera i sig efter 3 dagars regn, men som dem sa dem har så stora hagar så det finns även torrt underlag, klart att vid ingångarna så blir det upptrampat precis som alla andra hästhagar i världen. Men alltid något och tänka på, men om det går och åtgärda? det är jag osäker på.

Idag kan vara sista dagen på jobbet på häktet, personen jag jobbat för är sjukskriven till idag nämligen. Förhoppningsvis börjar jag jobba på anstalten nästa vecka istället, vem vet?

Klart jag har ju inte haft någon semester i sommar, så kanske man ska ta någon vecka nu istället, vi får se hur det blir.

Arne är frisk som en nötkärna nu och äntligen kan vi sätta igång honom på riktigt, oj vad nöjd han ska bli lilla gubben.

Annars har vi faktiskt en hel del tävlingar kvar innan säsongen läggs undan, blev en hel del här på slutet.

OCH det bästa för veckan, förbundet har tagit bort grupperna. JIPPI