Här kan ni läsa lite om oss!

Sova

Jag blev upprörd igår men bestämde mig att sova på saken innan jag uppdaterade bloggen , men jag är fortfarande irriterad så här kommer dagens gnäll.

 

Jag såg en kommenatar igår som sa: Roligt när det är klass på ponnyekipagen

 

Vilket jäkla skitsnack

 

Det är alltid samma sak , ponnyekipage rider för dåligt , de bara skenar omkring och drar i innertygeln , men lämna denna gamla skivan hemma , detta är så över och 1800 känsla på kommentarerna  , ponnyekipagen som kommer upp i åldrarna nu kommer att dominera på häst nivå , de är 100%bättre utbildade och rider skitbra , jag blir bara halvgalen när jag hör folk med den inställningen.

 

pust och frust och bläää

 

Annars så kan jag fortsätta med mitt gnäll om människor som bestämmt sig för att vara vakten över framgångsvägen , det är konstigt att vissa måste vara så besatta att ingen annan skal ha en chans att ta sig vidare uppåt och framåt och ingen absolut får ha en chans att få näsan över ytan och se sina drömmar uppfyllas , trama ner alla i gruset så ingen får en chans.

 

Men detta bevisar bara att vi jobbar på rätt sätt själva , man kan alltid hjälpa en annan  , det kostar dig ingenting att ge dina medmännsikor ett leende , ett hej eller säga , vad duktig du är  , är det något jag kan hjälpa dig med?

 

Jag tror på Karma , man får tillbaka det man har gett ut till andra och personligen är det bara att fortsätta på den utsatta vägen.

 

Nu lägger vi denna enegistjälande människan åt sidan och går vidare Cool

 

I dag har jag kvartsamtal med mina underbara ryttare och vi skall gå igenom tävlingsterminen för 2015 , resultat , filmer , uppnåda mål och våra mål inför 2016.

 

Det kommer bli mycket prat om vad som kan bli bättre och vad som är redan bra , inställning till våra kamrater och hur vi uppför oss mot andra , ja en vanlig dag på jobbet.

 

Ha det jättebra

 

MVH SusanneCool