Här kan ni läsa lite om oss!

Jobbardag

Förra helgen var det jobbardag, men det blev mest nerplockning av stakete och väggar då, så igår blev det en uppbyggar dag kan man kalla det, vi flyttade in ridbanestaketet typ 30 cm och borrade nya hål, blev hur bra som helst rakt och snyggt, nu är det en sida kvar så den blir gjord idag, så blir allt lika snyggt. Hinderboden och uteboxen har börjat ett nytt liv och spikats upp det mesta, nu är det lite tänkande för att få det så bra som möjligt i slutändan. Själva grunden är uppbyggd ialla fall. Sen har vi rivit Nappe´s hag staket för att få det helt och snyggt. Blir kanon.

Idag är det till och börja med Banträning som hoppträning, vi ska till Gagnef nästa helg så det blir bra med lite banträning så här inför det. 

Mira sköter sig finfint med ridningen, nu har hon hoppat för andra gången i sitt liv. Och hon är inte tittig och duktig på hinder, men det trodde vi redan från början att där var inte problemet. Det har varit lite med sadlingen, men nu har vi koll på vad som gäller  och då är det inga problem alltså.