Här kan ni läsa lite om oss!

Trigeminusnerv helv...

Japp i går kväll kom en del av nervsmärtan tillbaka som jag har haft typ i 7 år, känns som man har porslinständer och en dov smärta hela tiden, även om jag tar epelesinmedicin 3 ggr/dag så var den knäpp igår, idag känner jag av den till 50% är rätt så nöjd för det, det är alltid så att jag känner av när vintern blir vår och när sommaren blir höst, så man är som redo, men igår var ju sommar och soliga dagar 9/8-15 men det skiter den här nerven i. Nu hoppas jag bara att det försvinner till det vanliga, vill inte ha smärtan överhuvudtaget, inte ens min värsta fiende skulle jag ge den.

Hur som helst så var det typ jobbardag i stallet igår, allt vitt blev målat och ni vet det där som ska lagas blev gjort. Sedan har vi minitraktor på lån, den är dock för liten egentligen för att göra att göra det riktiga grovgörat tyvärr. Hinderförrådet är nerrivet och ska byggas upp till ett riktigt är det en plan på. 

Sedan är det EM för ponny i Malmö också, och dem sköter sig bara finfint, vi får se om vi får några medaljer vore ju superskojsigt.

Har fått förlängt jobbet på Häktet med en vecka, vi får se om det blir mer. Ja allt är ju bra, bättre och jobba än stämpla även om jag inte har stämplat en dag ännu. Men är som bättre och gå till en jobb ialla fall. Nästa vecka börjar ridskolan också, mycket nu.

Sen har vi det Förvirradsnurrigaste av allt, lilla Blomman ni vet, som hade 2 sprickor i kotan och senskada och efter 10 dagar hade en spricka bara försvunnit, och nu när vi röntgade om honom 3 veckor sedan och har han inga sprickor alls utan det var ett blodkärl Gilla inteman känner inte direkt förtroende för veterinären då kan man tycka. Jag menar en spricka eller ett blodkärl borde väl en utbildad veterinär se, och då skickade dem ändå plåtarna till en annan klinik för en andra åsikt. Hur som helst har han en lätt smäll på senfästet också som tur var så var det en enkel skada om 2 veckor ska han sättas igång, så från utdömd till tävlingshäst igen. Blir man klok njaaaa inte direkt.

Nästa helg är det Surf och då är jag banbyggare.