Här kan ni läsa lite om oss!

Sommardag

CoolIdag har vi faktiskt haft sommarväder, så skönt äntligen, tyvärr så kommer det ett super regn väder imorgon såklart. Syrran har kraschat axeln och har röntgat och säger nu att droger är inte helt fel på rätt ställe, och det är tur att det finns då man har smärta som inte finns av denna värld. Inget brutit ialla fall men troligtvis en muskel som är av eller har snittats längst med, blir ultraljud nästa vecka. Sjukvården är inte den snabbast ibland. Hur som helst är 3 veckor avklarade på Häkte och 2 st kvar, ganske bra jobb faktiskt, inte så stimulerande just när man tänker kök, men lära känna folk och personligheter lär man sig i ton vis. Allt en bra lärdom.

Blomman kördes snabbt av mig före jobbet igår och röntgades om, och nu har han bara en sprickaGalenså dem menare att den andra sprickan har läkt på 10 dagar, tror inte det, som morsan säger dem har väl röntgat en höstrå, hur som helst är allt nerskickat till Strömsholm för svar.

SM helg i helgen och fler tal norrländska ekipage och Stöckisar på plats. Roligt och följa resultaten.

Nu är 2 dagars flygande och körande till ända och nu blir det soffpotatis för min del, grillad oxfile med potatisgratäng är på menyn.