Här kan ni läsa lite om oss!

Mycket med hästar denna vecka

Händer mycket den här veckan gällande hästar och jobb, hästarna är mycket roligare samtals ämne än det andra strulet.

I måndags var Napoleon inne och kollade sina små söta ben, då han inte är helt OK efter skenturen på SURF med tränset runt bakbenen, som tur var så var det bara en framknä som hade tagit lite stryk, så peppar peppar så är han igång om 3 veckor igen.

I tisdags var vi inne med Vilma eftersom han ska ha något hål i ett ligament på en bakkota, efter att tagti en anna veterinär så är hon nu från att vara utdömt typ, till att hon ska chilla 3 veckor till och sedan sätts igångGalenman blir aldrig klok.

I Onsdags var vi inne med Arne som har fång och ville kolla om det var OK och börjar rida honom eftersom han ser helt fräsch ut och är ute i hage och så redan, allt har stabilaserats sig om han får börja skrittas, om 10 veckor om allt går som det ska, börjar han sin väg mot tävlingsbanorna igen.

tyvärr idag torsdag så tog vi beslut och skicka Doris till dem Gröna ängarna, har varit på gång ett bra tag, men hon går ju i sin hage och chillar mest så vi har som inte brytt oss, men nu blev hon utdömd efter 2 års vila, så då fick vi helt enkelt rätta oss i leden och göra det tråkiga. I slutändan blir det bäst för henne såklart.

Tävling i Lycksele i helgen, och nästa helg har vi våra egna tävlingar, blir kanon men klart massa jobba också.

6/7 börjar mitt nya jobb på Häktet, blir kanon, håller på att strula med mitt gammla jobb fortfarande eller egentligen är det inte jag, men det är jag som måste reda upp allt dem har gjort fel. Är en hel del kan jag lova er.

Förkylningen slog igenom med stormsteg igår, och den är inte roligt alls.