Här kan ni läsa lite om oss!

Arbetslös behöver icke vara negativt

Nu har man varit 2 dagar arbetslös i hela sitt liv, känns inte så konstigt som jag trodde, nu är det som det är och man kan bara se möjligheter med det egentligen, visst kan man fortsätta och fajtas lite till, men nu är jag inte fysiskt på plats så då slipper man ju se hela härligheten. Fajtas kan vi göra ett tag till ändå, alltid roligt och se vars det bär om inte annat.

Hur som helst strular knäet igen, har jagat vårdcentralenBlinkaroch varit faktiskt rent av hård och lite oförskämd men annars fattar dem ju inte vad man vill, och velar runt i sina beslut, fick nu en läkare och inte en vimspelle, den här killen visste ju vad ett knä är ialla fall, känns ju positivt ialla fall. Hur som helst så har han skickat en remiss för röntgen som skulle ha gjorts för över ett halvår, bättre sent än aldrig, sen så är det ju ligamenten och vätska i knäet som gör att det känns stelt och "trångt" och gå, men kan vara så att det är något annat, men det får vi se efter röntgen sen kan man gå vidare med det när man har bättre koll.

Sen ska man ju söka jobb och så också när man är arbetslös, ska väl gå bra det också, även om jag är väl lur att jag inte är arbetslös så himmla länge, tror det har mer vad jag vill i sånna fall Cool

Nu är det 3 dagars Vännäs tävling i moln och lätt regn och kalltGråterbara och klä på sig.