Här kan ni läsa lite om oss!

Hoppträning utan stigbyglar

Hej och hå idag har det rent av varit lite sommar hos oss 3 maj, känns riktigt skönt med lite sol efter lite tråkigt väder på sistone.

Har haft typ "ledigt" nästan 2,5 vecka nu, har hunnit rätt så mycket och som tur är så är det vår/sommar dags så det finns en hel del och göra både ute och inomhus.

Brummis hoppade 4 kombination med 2 galoppsprång mellan och hon typ började träna på kombinationer för 3 veckor sedan, då var hon inte kanske det bästa på det, lite studs och så blev det, men oj vilken skillnad på henne idag, full koll, såg sig för och var sååå duktig, nästa helg är du Vännäs utomhus och då är planen att hon ska få vara med i ett av våra div 2 lag och då med en helt annan ryttare, kan vara roligt och se vad hon gör. Efter Vännäs kommer hon att vara till Salu på riktigt. Hon är ju jätte snäll går i ridskolan utan problem, välriden i dressyren, lätt och rida ut med, lätt spola, åka finka/lastbil, sko, klippa även huvudet, väluppfostrat, går med ett sto i hagen inga problem.  Hon är väl ingen favorit när man lägger på täcket, men vi brukar på ridskolan ställa upp den på gången då är det inget problem, hon ser sur ut men gör inget så det är inga problem och göra iordning henne i boxen heller, men ridskole barnen blir så nervösa Coolså det är som lugnast och ställa henne på gången.

Annons kommer ut om någon vecka alltså, så finns intresse så är det bara och höra av sig för provridning