Här kan ni läsa lite om oss!

Stenmark vann Let´s dance

Visst han är inte världens charmtroll och lite stel, men han är våran norrlänning, Marie var såklart bättre med att hon har en helt annan musikkänsla, men Stenis gjorde inte heller ett enda fel tekniskt. Visst tycker jag att Marie skulle vinna för hon är grym, men sen tänker man till om hela resan i Let´s dance och hur man än vill så har grabben gjort ett tuffare resa och faktiskt kommit i mål med en Guld medalj igen, såg honom i Mästarnas Mästare också, han är rätt så skärpt och är nog en vinnarskalle ut i fingerspetsarna även om det inte syns utåt, jag gratulerar dem båda, för egentligen är dem segrare båda två.

Livet går såklart vidare här också utan dans och musik, visst vi hade minusgrader i natt och grått och tråkigt, vi hoppas på att det kommer regn idag och inte imorgon då vi har Micke S träning hemma (utomhus) kanske lite vågat i April här i norr, men vi har haft banan i kanon skick minst en månad, vintern var SKIT bara is, men samtidigt så hann ridbanan tina fram på några dagar och är nu helt i sommarskickCoolWE LIKE.

Är hemma till nästa torsdag, känns lite konstigt, men jag får ju betalt för det så inte klagar jag på det, igår var vi exempelvis hos Chri och började hitta Kryssningar inför semseter.

För beslutat blev att vi tar en kryssning detta år, antingen från Barcelona el. Venedig, vi kommer troligtvis att åka från England då det fanns mycket billigare resor och allt ingår, från hotellrum till flyg, visst vi måste ju åka flyg till England. Håller på att koll runt ialla fall, nu kan vi ju som satsa på vilken resa vi är ute efter