Här kan ni läsa lite om oss!

;(

Jahaaa nu har hon gjort det igen, min absoluta favorit ..... har inget med hästar och göra men det är väl bäst man inte skriver ut allt för då blir det väl nå jävleskap. Hur som helst så är jag hemma med lön idag, varför kan jag såklart inte skriva som ni förstår. Men klart vill man göra en höna av ett sandkorn så Why not, har varit med om denna karusell en gång förut också och den gången fanns det inget heller och ta på, men för er som vet vem jag pratar om så kan den personen verkligen hitta saker för att sätta dit en person, bara för att man kan och vill, måste vara ett jobbigt läge och måsta leta för att som jag tror hjälpa sin "vän" för det är det och att den hatar oss för vi är fler personer den  har emot,  nu mår denna person säkert sämst själv och faktiskt måste jag säga låt hon göra det, för min vän är den då absolut inte.

Men det finns ju något positivt jag kanske hinner fara och klippa mig för det ser ut som sju svåra år och har vuxit hur mycket som helst.

Så nu blir det till och släppa ut hästarna och fixa stallet idag som är en arbetsdag egentligen. Sen får vi väl höra när jag är välkommen tillbaka, kanske aldrig eller med en varning eller fängelse.