Här kan ni läsa lite om oss!

Utomhusträning 12/4

Vårat stall har tränat bommar och studs sedan nästan 3 veckor tillbaka, men idag smygstartar vi uteträningen på hemma banan, finns ett lerhål men där behöver man ju inte rida kan man tycka, men med våran banans storlek 70x30 så ska det nog lösa sig, på schemat står 5,5 med 4 oxrar och på sidorna när man rider tillbaka så har vi en vatten matta och på andra sidan en rosa grind, vi har ju bara en inomhustävling kvar nu och det är till helgen i Vännäs sedan är det 3 veckor till Vännäs utomhus där både DIV 2 och Eliten går av stapeln, för Eliten så är det sista omgången och vi ligger just nu 3:a i serien med 9 lag, dock får vi jobba eller egentligen hoppas om man får säga det högt att dem två lag som ligger före oss kommer 2 placeringar efter oss, då har vi en chans och få ihop poäng för att få åka ner till Strömsholm även i år, nu har ju dem två lag som varit före oss båda omgångarna varit så grymt duktiga, men skam den som ger sig, vi jobbar in i kaklet ska ni se.

Både Vilma och Gurra ska tävlas lite av 2 x Olofsson i några tävlingar framöver i dem lägre klasserna, vi tycker att dem ska få komma ifrån Avd B nämligen lite så dem får tävla som vanligt häst också, blir bra. Jessica satsar lite mer på Brumis och inridningen av Blomman nu när vi har en kanon ridbanan så man kan rida. Och Pillan hoppar LA klasserna med Vilma där hon behöver en lite mer rutinerad ryttare kan vi tänka.

Just städat klart huset och ska nu ut och laga grinden till Mira och Svea´s haga, då vi tror att Svea puttade ut Mira genooooom grinden då vi hittade dem virra runt på gården mitt på dagenGalenchockerande då dem båda håller på att sättas igång efter skada.

Arne chillar mest och HATAR och stå inne i sin box, men i eftermiddag är det fest för då ska han få gå ut i sin såkallade sjukhage är det tänkt, vi får hoppas han inte hittar på något bus som att hoppa över eller något, lika spännande varje gång, men man får ju vara alert ialla fall.

Ska gå ut och filma lite när dem hoppar är alltid bra och roligt också att se efteråt vad dem små gullifjunen gör.

 

Sen är Proppen gå gång inför Sommartävlingarna med URF och SPF som arrangör och så har vi planerat att den 14/6 åker vi på semester dock vet vi inte vars ännu,men det löser sig