Här kan ni läsa lite om oss!

Elitomgång 2

Lite nervös är man ändå när man sitter och tittar på Equipe och ser hur elitomgång 2 har satt igång, klart man ska vara nervös och jag skulle tro att det är ännu värre nere i Sundsvall. Håller tummar och tår att dem får visa vars skåpet ska stå, för så pass bra är våra ryttare utan att skryta då, det är sanningen. Take it or leave it som det heter.

Är påskhelg och har varit ledig i 4 dagar, så himmla skönt, ska till jobbet några timmar idag och ställa iordning inför imorgon när vi starta upp igen, vi är 3 st som har ledigt så det kändes som smart och ta en smäll för laget och ställa iordning när jag ändå är hemma och chillar och så får jag ju några komp.timmar också.

Håller på att kolla vad planen är inför denna sommarsemester, vi är nog tror vi på kryssnings sidan, vill gärna åka från Venedig så får vi även se den staden, sen är vi ju lite kräsna vilken skuta vi ska åka. 

Plan B åka till Paris eller Abu Dabi kanske, vi får se, planen är i alla fall att försöka åka när skolorna har slutat, blir så jälk.... struligt när man ska få folk och släpp in/ut hästarna när skolorna är igång nämligen. Så det blir någon gång efter den 10:e juni hur vi än gör, sen att pappa är lite krasslig hit och dit känns ju inte direkt att man vill lämna morsan med allt jobb för att han känner efter lite extra iblandHa ha!. Morsan har ju inte dem roligast knäna så vi kan icke be att hon ska gå med hästar hit och dit, mocka inga problem det kan man ta i sina takt nämligen.

Kanske det inte blir något alls till slut, för första gången så har vi inte planerat typ 8 månader innan ialla fall, utan det blir beslut här i april helt enkelt.

Proppen är iväg skickad inför sommartävlingarn, blev helt Okey om jag får säga det själv.

Funktionärsuppgifter m.m är gjort sedan länge, så det är väl om det är några uppdateringar bara som kanske ska ändras.