Spanien-Frankrike-Italien

Vesuvius Vulkanerna som har utbrott var 50 år sen utbrottet 79 fk, det var 69 år sedan den hade det sist så vi höll tummarn att sov ett tag till

Sixten chapell, släng er i väggen kolla in taket. Coolt

Mona petar på en kerubstaty som är i ett badhus i Pompej

Vinprovning i Tuscany med gänget

Och så hann vi med en utställning av ägg från Ryssland(namn???ej stavning) men ni vet vilket det är

Ett av våra handduksdjur som dem gjorde varje kväll (fladdermus) denna gång :)

På väg tillbaka till Barcelona passerar vi ön Capri

Sista dagen på båten och pooldäcket

Sista middagen på båten, lyxade till med lyx italiensk middag och en Martini

Våran häftiga servitör på den Italiensk restaurangen

Vi gick på avskedaföreställningen

Vi hann med på sista dagen Gaudi´s kyrka, han var rätt knäpp och helt underbar den grabben

Gaudi kyrkan

Och när vi hade sett Gaudi kyrkan måste vi se hans Trädgård, Gud säger jag bara......

Men ser vårat krysskepp från Trädgården det som ligger till höger i bild

Tänkt fråga om knarkhunden på Barclonas flygplats ville ha en chokladprick från Mindy

Och så tog resan slut :(

Efter 7 månaders väntan så kom vi iväg med järngänget ( Mona Hamberg, Susanne Hamberg, Yvonne Björkén, Christina Mattsson, Åsa Emnerud) på kryssning, väntan har varit lång och veckan vi ska åka iväg så börjar Vulkan på Island testa sina krafter igen, tur nog så tog den en vilopaus precis när vi ska åka, under resan gång hände det lite missöden hit och dit men allt löste sig i slut ändan.

Vi startade på fredag (27/5) med flygresa till Barcelona, Susanne överlevde resan då hon är lite flygrädd men det går bättre och bättre ju mer hon åker. Mot Hotellt i flygbuss hoppar av i ett hav av människor och konctaterar att det är demonstration mot arbetslöshet i Spanien just denna dag, japp vi vandrar igenom detta hav utan missöden, hittar hotellt som ligger i den så kallade mördargränden typ 30 meter från La Rambla stor gatan, på kvällen kallas den mördargränd och på dagen shoppninggatan så det kan förändrars.

Sticker ut och äter Tapas och glass snacka inte mer om Tapas i Umeå vi har ätit den riktiga varan nu MUMS😎 hinner en sväng på lördagen på en hopon hopoff busstur och ser hela Barcelona smidigt sätt, sen iväg med superTaxi till Skeppet, dem kan köra snabbt i denna stad på med säkerhetsbältet så kanske vi överlevde.

Smidigt incheckning till skeppet inga långa köer och så är vi plötsligt i våran hytt med balkong(rekommenderar) inte helt fel kan jag lova. Checkar runt lite på båten och iväg den åker känns inte ett smack att vi åker iväg. 5000 personer finns på båten. 3600 passagerare och 1400 besättningsmän. Vi hinner med en livräddningskurs alla ut till livbåtarna och visas som på flyget hur man ska göra, ja varför inte sjunker vi så är det bra och vet vad man ska göra.

Sen är vi med och livets äventyr vi hinner med utflykter både till Rom, pompej och en vinprovning, hinner fira Syrran med fin middag(super gott) och sola vid poolen under dagarn även poolparyt och 70 tals party är på menyn.

Vi fick efter 10 dagar helt enkelt åka hem och vila upp oss, många intryck ska smälta, men gud vad många skratt vi har fått oss, och vi klarade oss från några större incidenter i gruppen, vi snackr ju 5 starka tjejer tillsammans i 10 dagar men det gick bra.
Ha en rolig upplevelse bland alla kort.
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀