Här kan ni läsa om vad som händer i vårat liv!

Ridsporten??? vart är vi på väg

Senaste veckorna så har ju ridsporten gällande alla grenar varit i blåsväder eller rättare sagt storm varning, har mestadels handlat om dålig eller överhuvudtaget ingen information eller fakta  från förbundet vilket är synd då detta hade kunna löst med bra kommunikation mellan medlemmar och styrelsen, memen blev lite jobbigar läge då allt detta uppdagades och folk tog ställning att nu får det vara nog.

Visst det är inte enkelt om få en bra framtid för hästsporten, men jag tror det är betydligt lättare om man snackar med varandra istället för att köra över, fungerar inte längre med stängda dörrar och hysss läge. Nu blir det nya tag och då får vi helt enkelt ställa upp för laget för att hjälpa till för våra ungdomars framtid.

Skrivelse är iväg skickad där vi vill att förbundet stoppar alla beslut dem har tänkt ta under 2014 så all information och fakta, plus konsekvensanalys och ekonomiskbudget på deras förslag gällande barns tävlande och även deras plan för stilbedömning på SM, inte ett fungerande system överhuvudtaget. Gör om gör rätt får man väl säga är rätt ordspråk för detta.