FAMILJEN ERIKSSON-HAMBERG

LENNART ERIKSSON OCH KRISTINA HAMBERG ,LYCKLIGA FÖRÄLDRAR TILL MONA OCH SUSANNE OCH GRUNDARE TILL STÖCKE PONNY FÖRENING

KRISTINA HAMBERG

😀 Kickie här, jag uppväxt på haga, träffade sedan Lennart och flyttade till Vännäsby blev hemmafru/Stallansvarig när vi flyttade till Stöcke 1972, innan dessa var jag röntgenassistent och har gått Lantbruksskolan, har även jobbat på kennel  Söderut. Mitt liv är hästar, mina barn och såklart min man.

Min mamma gick bort för ett år sedan (96år) vi var ett radarpar, så 2009 har varit hård för mig just personligt, dock har våra pållar dragit upp humöret då de lättar upp humöret med alla bra resultat och det är jag lycklig för, det är ju dock mitt liv😀

Det var allt från mig
Ankmamma

LENNART ERIKSSON

😀 Lennart, 1942 bästa årgången enligt mig😉har jobbat som livdjursfömedlare på Scan norrland i 😲40 år skulle jag tro att det blev, är nu pensionär och har nog aldrig haft så mycket att göra under dagarna🤩Har gått lantbruksskolan och även kört lastbil. Är från Vännäsby och flyttade till Stöcke 1972 med min fru Kickie och våra 2 barn Mona och Susanne. Älskar djur, man valet blev hästar och hade faktiskt själv en grym fjording vid namn Luck som jag körde brudpar, uppvisningar med, han tävlade även i hoppning och dressyr cool kille.

Lelle

MONA HAMBERG

😀 Hej
Mitt namn är Mona,  och är född 1970.
Min bästa vän och den jag kan lita på i alla väder är faktiskt min syster Susanne, vi har alltid hållit ihop visst har vi våra duster men det blåser fort över.
Har hållit på med hästar hela mitt liv och har även tävlat upp LA hoppning och dressyr på min ponny vid namn Ruter Ess e. Modern u. Lotti alltså ½ syster med Butterfly flip som Malin Baryard red. Nu var ju Rutan en D-ponny men duktig i allt även att Bocka(en stjärna).


Jobbar heltid på Internationella engelska skolan i Umeå som Kock och har ett förflutet inom restaurang  sedan -89. Tiden går fort när man har roligt

På fritiden gäller ridskola, banbyggare, domare, stildomare och ibland någon timme ledigt faktiskt.

Kallas för Mona alltiallo står till och med på jackan, det är jag som fixar och dollar i stallet, kollar att hästarna har det bra, inga skador, utrustning OK.

Jag håller mig till utbildning på den lägre niveån och dressyrpassen och låter Susanne sköta Elitsatsningen. Det passar mig perfekt.

Jag tror jag har fått med det mesta.

Vi hörs
Mona

SUSANNE HAMBERG

😀 HEJSAN!

JAG HETER SUSANNE , JAG ÄR DOTTER TILL KRISTINA HAMBERG OCH LENNART ERIKSSON OCH SYSTER TILL MONA HAMBERG.

JAG ÄR FÖDD 1971 OCH DÄR LÄMNAR VI DET SAMTALSÄMNET , JAG HAR INGA EGNA BARN , MEN JAG HAR ETT HELT STALL MED HÄSTAR OCH  MED UNGDOMAR SOM JAG FÅR LÅNA NÅGRA TIMMAR PER DAG OCH SEN KAN JAG LÄMNA TILLBAKA DEM , ETT GANSKA TREVLIGT UPPLÄGG TYCKER JAG.

JAG GICK GRUNDSKOLA I STÖCKE , HÖGSTADIUM PÅ TEG OCH GYMNASIUM PÅ DRAGONSKOLAN , PÅ DRAGGEN LÄSTE JAG 2 ÅRIGT DK= HANDELS.

DIREKT EFTER JAG LÄMNADE SKOLA BÖRJADE JAG JOBBA PÅ UNIVERSUM , RESTAURANGEN SOM TILLHÖR UMEÅ UNIVERSITET .

JAG JOBBADE PÅ FLERA OLIKA RESTAURANGER OCH CAFER , JAG HANN JOBBA DÄR I 18 ÅR INNAN FÖRETAGET JAG JOBBADE LA NER OCH ALL PERSONAL FICK GÅ PGA ATT INGEN PERSONAL ÖVER 30 ÅR FICK STANNA MED DET NYA FÖRETAGET.

UNDER DENNA TID PÅ UNIVERSUM  SÅ TOG JAG TJÄNSTLEDIGT I 2 ÅR OCH STARTADE UPP EN LIVSMEDEL BUTIK , DETTA VAR EN JÄTTEROLIG TID ,MED JÄTTELÅNGA DAGAR OCH DÅLIG EKONOMI , NÄR VI FÖRLORADE HYRESKONTRAKTET PGA ATT HUSET VI HADE BUTIKEN I SÅLDES SÅ LA VI IGEN: STÖCKE LIVS OCH GRILL.

SEDAN JAG FÖDDES HAR DET FUNNITS HÄSTAR PÅ VÅRAN GÅRD , DET FINNS JÄTTESÖTA KORT PÅ JAG OCH MIN SYSTER NÄR VI TJUV RIDER SOM 4 OCH 5 ÅRINGAR , JAG TÄVLADE PONNYHOPPNING TILLS JAG VAR 16 ÅR OCH DÄRETER BLEV JAG EN PERMANENT HOPPTRÄNARE FÖR STÖCKE PF , MIN EGEN HOPPKARRIÄR KAN VI VÄL SÄGA ATT NÄR DET BLEV ÖVER 1 METER SÅ STYRDE SUSANNE FÖRBI...

JAG HAR HAFT NÅGRA HELT UNDERBARA PONNIER , DEN FÖRSTA VAR :LUCK , EN FJORDING EFTER. LUNN OCH LINJA , HAN VAR EN VALACK FÖDD 66 .

MOON LIGHT LADY VAR ETT STO , KNABSTRUP , 81 , , JAG FICK HENNE NÄR HON VAR 5 ÅR OCH HON GJORDE MIG MYCKET LYCKLIG.


MVH SUSANNE😎

MINDY

😀 HEJSAN ALLIHOPA

JAG HETER MINDY OCH ÄR 12 ÅR , JACK RUSSEL , KOMMER FRÅN TOMTERNA I SÄVAR , SOM NI KANSKE VET ÄR JAG EN SKÄCK  , SMIDIG OCH GRACIÖS , LÄTTVIKTARE , JAG ÄR OMNÄMND I MÅNGA SAMTAL FÖR ATT JAG ÄR SÅ HIMMLA SÖT OCH DUKTIG PÅ ALLTING.

MIN BÄSTA VÄN HETER LABAN OCH HAN ÄR SNÄLL OCH LUGN OCH NÄSTAN LIKA HARMONISK SOM JAG KAN VARA IBLAND

JAG HAR EN HEMLIG TALANG OCH DET ÄR ATT JAG KAN LETA STEN SOM INGEN ANNAN HUND , LIGGER DEN 40 CM NER I MARKEN SÅ HITTAR JAG DEN UTAN PROBLEM , PÅ MITT VISITKORT SKULLE DET STÅ :MINDY, PROFFESIONEL STENLETARE.

MIN FAMILJ HAR JAG LINDAT RUNT MIN TASS , VAD JAG ÄN VILL HA , DET FÅR JAG ...... (IBLAND)

NU SKALL JAG GÅ OCH SOVA , FÖR DET ÄR NÅGONTING ANNAT SOM JAG ÄR JÄTTEDUKTIG PÅ.

VI SES/MINDY🙂