Här kommer vårat liv att uppdateras

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152081264853010

Då är julborden för 2 restauranger förbereda, gick rätt så smidigt faktiskt helst när man har varit med några gånger, imorgon brakar det igång och då får jag vara tillbaka en dag ialla fall på mitt gamla jobb :) Med lilla Anna Eriksson blir som förr. Vi kommer väl ha ungefär 500 personer under dagen, andra stället har nog över 1200 st över hela dygnet, kallas julbord eller hur :) Idag får hästarna skritta då det är stenhårt i marken, december har verkligen blivit en vilomånad för pållarna, man har fått ta dem dagar det har varit varmt och rida ordentligt men sanna mina ord dem har varit överlag många och då är vi i december. Blir och raka 3 pållar idag men dem kan tjejerna göra själva. Och imorgon tar vi busfröna Sune och Arne själva blir lugnast så. :)

Hej och hå, det blev Micke träning i dagarna två istället för tävling på Hippologum pga. sjukdom i stallarna där. Bengt var med och skötte sig finfint, + 10 grader och sol är inte fy skam nu kl. 07.00 för fodring av stallet. Och nu snackar vi ju 12 okt bara det.  Jag har gått i shorts hela veckan och alla skrattar åt migCool

 

Så satt man här i köket ännu en natt och alltid vid 02.00 tiden är det också ryggen börjar kärva, revbenen har krampattaker som heter duga, råkade lägg mig på högersidan skulle jag tro och då är det kört har jag lärt mig, då spelar det ingen roll hur mycket tabletter man trycker i sig dem måste släppa greppet själva ligamenterna, har aldrig haft sånna här problem i sånna fall har det varit typ 1 timme någon gång i månaden men sen är det som okey, menmen offrar man sig för saken så får man lida sen också, har tagit ett piller till men känns inte okey och trycka massa piller när dem egentligen inte gör någon nytta för smärtan men klart dem underlättar ju i längden för det anti inflammatoriskta läget.

Tar en sväng till på fejjan och hoppas det blir sängdags sedanSjuk

Äntligen är detta år över , jag kan bara säga : HEJ DÅ 2012 tur att du aldrig kommer tillbaka

 

MVH SusanneCool