2021 tar vi nya tag hela världen

2 dagar

2 dagar kvar på den "riktiga" jobbdelen. Sen är det "bara" 3 st  julcateringar kvar och det känns ju som en lätt match. Helt sjukt vad fort det ändå har gått dem 6 först månader som egen företagare och det har ju för sjutton gått bra också. Nu är våren lite mer ledighet och så. Men det har vi lagt i budgeten också.

Sen tar vi julledigt i ca. 2 veckor. Som vi är väl värda. Och vi behöver inte jobba heller då allt är planerat sedan länge hur upplägget är på jobbet. En del jobb när det gjordes, men värt mycket nu när vi är där.

Annars hemmavid så är pappa fortfarande inlagd på geratriken, han går själv och allt, och är i bra form. Nu ska bara dem bestämma hur dem ska göra, om han ska hem eller på korttidsboende. Lite planering helt enkelt.

Det är ju 4 dagar till julafton på något mystiskt sätt också, så nog vore det trevligt om han kan bo hemma, men det har med utrustning och att han måste gå 8 trappsteg upp till huset, och det klara han. Men då är balansen lite sisådär ibland, så säkerhet först och främst.

Nu mot jobbet

Hörs och ses