2021 tar vi nya tag hela världen

Positiv lördag

Nr. 1: Vi har fått vara och hälsa på pappa efter 3 veckors besöksförbud på sjukhuset. Han ser pigg och fräsch ut, och har börjat gå och inom några veckor så bör han vara helt på benen. Om inget tillstöter vill säga.

Nr. 2: Lille skutt står även han på alla sina ben och ska idag lördag bara gå på ett variant av pencillin och han är bokat att åka hem om 5 dagar. Inga problem verkar det ha blivit av skadan, nu ska ingen infektion tillstötta, men allt ser bra ut än så länge och det har ju gått 6 dagar nu.

Nr. 3: Första julbordet för företaget check på Umåker. Kändes som man inte hade gjort annat, men så har vi ju både jobbat på universitetet och Volvo så där handlade det mer om tusentals julluncher och bord. Men det gick bra och dem fick lite extra saker på tallriken som råkade komma med från Norum 🤪 tror inte dem grät för det.

På tisdag har vi ytterligare julbord och på onsdag har vi ca. 100 st, sen är det klart med det.

Den 25:e kör vi ju 3 rätters V 75 meny, men det är ju några dagar kvar till det. Det mesta till det är typ klart, vi håller på med efterrätten som görs helt från grunden, och vi kan bara göra 74 st varje dag och ska man göra 450 st, så tar det några dagar och vi har ju inte tid alla dagar och göra det heller. Men tror vi är nog uppe på ca. 300 st, så det är ju bara en liten bit kvar.

Vi hade, eller inte vi utan Skolan hade julfest igår och då hade dem beställt ju denna meny, dem fick vara testpiloter som vi säger. Vissa saker bytte vi ut ex. kalixromen fick dem inte, men vanlig fick dem och sedan var det V 75 menyn. Trevlig och roligt var det ialla fall och positivt att vi är så uppskattade som både människor och företag gör ju inte saken sämre. 

Även dem anställda fick sin julklappar och det är dem värda.

Sen har vi vinterväder, snö och - 3 grader just nu. Ganska okey alltså.

Den enda som har en negativ vecka är fölungen Ulla bella, då henns storbror inte är på plats och busa med. Men han kommer till veckan och då ska du få busa allt du vill.