2021 tar vi nya tag hela världen

Företaget

Företaget rullar på för fullt och nu är vi som ifatt med allt, även budget mässigt, vi visst att det skulle bli tufft dem 2 första månaderna innan alla fakturer började rulla in, men nu är vi i fas och även jobbmässigt har vi kommit in i en lagom flow känns det som. Nu har vi typ 3,5 vecka kvar på terminen och ja vi har en dag kvar i november, gick rätt så fort hösten 🙂 men, jag och syrran har om man nu får skryta gjort ett kanon jobb. Nu har vi fått även lite extra catering, som vi egentligen inte behöver ta på oss, men ni vet vi är ju lite tokiga. Vi har fått äran och samarbete med Umåker gällande deras matservering. Är inte varje dag, som är bra för oss. Utan vid travdagar och som i december så är det 3 dagar jultallrikar och 1 dag är det V75 där vi ska serverar 3 rätters meny, som tur är och som vi sa, så har vi inte möjlighet och fixa servispersonal, men det hade dem själva. Utan dem vill bara ha catering till sig. Så mycket smidigare det blev då.

Vi har även den 10:e december 50 pers med 3 rätters på jobbet, dem ska få vara försöks piloter gällande V 75 menyn är planen 😎

Annars föll pappa så oturligt förra fredagen, och fick en spricka i bäckenet, så nu ligger han på geratirken den stackaren, och så har dem besöksförbud, då dem inte vill få in några skitsjukdomar. Vi hade fått tillåtelse från läkaren och hälsa på honom, men lyssna då fick den stackaren infektion igen och vart super dålig. Jag säger bara det, det är inte lätt och bli gammal (helst när sjukdomarne hoppar på den hela tiden) han är dock på rätt ställe ialla fall.