2021 tar vi nya tag hela världen

Timrå tävlingar

Hej och hå, så har höstlovet tagit slut. Hann var en sväng till Timrå en sväng i helgen och tävla med lite hästar. Ponny tävling på lördag där dem tog både första placeringar och kvalade till Gothenburg horse show i februari 2022. Duktiga, kallt och sent blev det för dem, vi kom med Corall på lördag kväll och sov över till söndag där hon hoppade 2 klasser felfritt, hon bodde helt själv i sin uppstallning och klarade av det kanon, duktig tjej. När vi kom hem så var det minusgrader och för första gången har det blivit hårt i marken.

Imorgon har våran anläggning besök av ridsportförbundet och distriket, det är en kolla med jämna mellan rum på alla föreningars anläggningar, det är minst 10 år sedan sist, så det är väl dags. Och det är bra, för då får man dubbelkolla om det är något som ska åtgärdas innan dem kommer, det som vi har åtgärdat är att borra upp 2 stycken hållar till saltstenar. Slitet var det ska ni tro 🤪

Nu ser det ut och blir regn och rusk och plusgradet imorgon igen, så det är väl inte den roligaste tiden och få besök om man tänker på hagar och tråkigt väder, men det är som det är helt enkelt och lika för alla. Helst vi som håller på med djur, man får göra det bästa man kan åt dem, ta in dem lite tidigare, spola av benen när man tar in dem. Ja, dem uppskattar det lilla extra man gör för dem ialla fall.