2021 tar vi nya tag hela världen

Höstlov

I helgen så var vi i Skellefteå på storhäst tävlingar med Corall, hon var så duktig. Till och med debuterade 1.00 m. Nu är det inte direkt höjden som är ett problem när Corall hoppar, men vi vet ju alla att man ska ju som komma ur boxen, till framridning, sen till framhoppningen och sedan  in på banan. Och nu tror jag vi är på 4:e tävlingen i sin karriär och hon har några små ticks på framhoppningen, men som vi säger hon har inte röd rosett i svansen för intet. Lätt att tro att rod rosett då är det nog bara för det är en ung häst eller så, men det finns ju faktiskt dem som har den för att det kan bli en fara på riktigt om man står för nära, hon är inte sur mot andra hästar överhuvudtaget, utan det är mer. Ni kan skita ner er, jag vill göra så här och då kan det bli en explosion, men folk lär sig fort som tur är, ligg inte smack bakom henne bara så är det inga problem.

Tävlingsmomentet har hon inga som helst problem med, det är som hon blir focuserad till 100% och gör sitt jobb, som tur är.

Tråkigt väder är det grått och dissigt, plusgrader men ändå. blött i marken 🤔men bara gilla läget och göra det bästa av situationen helt enkelt. Och så är det vintertid nu också.

Var och hälsade på Uno på sitt killhäng och han har det bra där, och kommer vara där över vintern också.

Sista tävlingen för året är nästa helg i Timrå, då är det både ponnier och hästar som åker och tävlar från stallet.