2021 tar vi nya tag hela världen

Första halkan på väg

Såklart som vanligt, så kommer första halkan när vi ska ut på vägarna och träna i ridhus. vi flyttar med det träningen till på söndag istället. Just nu är det snöblandat regn och 0,3 grader, men det har utlysts varning för halka ikväll så det känns ju dumt och åka iväg bara för.....

Men dem är och rider i detta fantastiska väder ändå, med regnkläder och ländtäcken och det går ju fint det också. Nu kommer inte detta att ligga kvar och det kommer ren snö, då det är plusgrader på dagarna ännu, 2 dagar har vi fått skrapa rutorna och vi är ju ändå på 15/10-21 så det är ju helt okey.

Vi har 2 tävlingar kvar som vi ska på och det är V. 44 alltså höstlovet, så det blir Skellefteå för stora hästen Corall och då bor vi över är planen.

Sen helgen efteråt är det Timrå, där ena dagen är för ponny och den andra för häst. Ponnierna åker som sagt var på lördag och Corall tävlar på söndag. Vi har bytt lite med ryttare på den tävlingen. Det är ju dags för åldersstrecket både för B-ponny och även för ponny överlag. Men vi testar oss fram vad som kan bli den bästa lösningen för alla parter.