2021 tar vi nya tag hela världen

Tjohoo, rosfeber

I söndags så fick jag röda prickar på mitt ben jag redan har haft rosfeber på en gång till. Är 15 månader sedan jag fick det sist, benet har typ läkt ihop gällande huden typ nu, och läkningen håller fortfarande på, gällande olika färger på huden och så, men på med rosfeber igen, nu visst jag ju vad det var, så åkte så fort jag såg att det hade kommit, men shit bara på den 1½ timme jag satt på akuten dubblade sig rodnaden, nu hade jag en snabb och tänkaden läkare, som som det ser ut just nu, har gett mig rätt pencillin på en gång, kollat att jag ska förmodligen klara mig mot någon allergi, men det vet man ju aldrig, men jag har anithistamin hemma och känner jag någon som helst klåda, så tar jag 2 tabletter på en gång. rodnaden har ialla fall minska drastiskt och det ser lovande ut, ingen sprängning av några vätskeblåser ännu heller och benet är såklart svullet, men inget som helst mot för förra året, som tur är.

Just nu läker det nog lite, för det kliar på benet, men man har lärt sig vad dem olika kliningarna vill och kan, så det är en bra klining om man kan kalla det så.

Japp, vi håller tummarna att denna gång går det smidigt, och varför har jag fått det den här gången, jo, egentligen lite samma historia som förra året, jag har ett litet skavsår på en tå, och man kan ju tycka, va, ett skavsår, men på det benet så verkar det räcka med det att bacillerna sätter igång igen. Phuuu