2021 tar vi nya tag hela världen

Iris åker och skos

Hej och hå. Nu är vi inne i oktobermånad, och det är fortfarande plusgrader ute och ingen snö PHUU. 

Iris som nu är fodervärdshäst, ska åka och få nya skor idag. För där uppe så får man åka till hovslagaren, vi är ju rätt så bortskämda som har hovslagare som kommer hem till oss.

Fick ett kort och höll på att skratta ihjäl mig, såg inte hästen i mitten. Den söta lilla shettisen. Men helt grym finka hon har, extra bred och höga och specialbeställd från tyskland för att ha 3 st ponnier i den. Okey inte kanske D-ponnier, men ändå.

Uno som är på kollo fortfarande upp hos Kaisto´s mår fint och har blivit avmaskad idag. Han är rund och god om magen och allt verkar fungare bra, meningen är att han ska få stå kvar över vintern om dem sköter sig grabbarna. Han är ju ganska liten mot för dem andra 2 hästarna. Men det betyder ju inte att ha inte är en tuffing för det.

Har städat upp i helgen som sagt var lite här och där, exempelvis så har vi en käpphäst tävling nästa lördag och då ska det även säljas fika, så vi tog en städtur som egentligen ändå ska göras innan vintern, men nu är det gjort.

Vi har även en träff med ridsportförbunder och distriktet som kommer och hälsar på föreningar då och då, för att gå igenom och ge förslag och se att allt fungerar , sist dem var här 2013. Men dem är hjärtligt välkomna och hälsa på, blir ju lite svårt att få någon att gå med dem, men mamma är ju hemmavid. För både jag och syrran har ju företag som sagt var, och om det hade varit V.44 hade det varit höstlov och vi varit lediga, nu blev det v. 45. Men, vi får lösa det helt enkelt.

Nästa helg är det fullbokat kan man säga, på lördag ska jag på basutbildning och på söndag åker vi iväg till Sundsvall för att hejja på ponny elitlaget som tävlar sista omgången i eliten.