2021 tar vi nya tag hela världen

Het luften

Ja, då var vi igång på riktigt med företaget, och shit och man får skryta vad bra det går. Det är klart ett ansvar som heter duga att allt fungerar både gällande mat och städ, anställda, stall m.m. Men sakta med säkert börjar vi får lite koll på läget. Och förråden som såg ut som man inte kom in i dem, börjar man kunna gå in i 😋ja, men det är bättre och ha för mycket än att det tar slut. Just nu är inte prio 1 att sätta sig och beställa direkt, så då köper man lite mer så man är helt säker att man har.

I helgen är det tävlingar i Vindeln, och det är ej publik där. Så för oss som är tränare och ägare av hästarna så är det bara sitt lugnt hemma och kanske rent av vila lite 🤪eller så kommer vi säkert åka på jobbet och skura golv eller något kan jag tänka.

Corall skulle åka till Vindeln också, men då blev det så tokigt att vaccinationen blev exakt mellan 2 tävlingar och då det är 7 dagar som gäller från man tagit den till att få tävla så räcker inte dagarna till. Men hon har skött sig fint på tävlingarna så hon kan ta en hoppfri helg helt enkelt.

Gurra som har haft känningar i sitt förstärkningsband i djupa böjsenan får börja trav nästa vecka, vi undrar dock hur svårt skadad var han egentligt. Ja, han har ju fått 2, 5 månads skritt vila paus ialla fall. Men, bättre det och han kommer tillbaka oskadad.