2021 tar vi nya tag hela världen

Nu är vi igång med företaget

Japp, idag var dagen D som man kallar det, för nu kom alla lärare till skolan och skulle ha fika och lunch, så vi gjorde som vi har sagt och gjorde köttfärsbiffar från grunden och grillade rotsaker med skysås. Blev kanon och alla supernöjda, och såklart nu har vi satt ribban högt och ska såklart hålla oss på den nivån också. Men det känner vi inte ska vara något problem. Bara man planerar och tar tid på sig med beställningar och så.

Vi får mycket beröm för vårat salladsbord också, och även den ska ha hög nivå är planen.

Alla var tacksamma och super glada att vi var på plats igen, och med det såklart förväntningar, men det ska vi väl klara av kan jag tycka. Vi har bra personal, så om vi focuserar på rätt sak så ska det nog lösa sig.

Annars i hästväg så har just ponny SM hoppning avslutat, vi hade 3 st ekipage från föreningen som deltog och en av dem tog sig till final, en hedrande 15:e plats och med blodad tand så laddar alla ekipage om inför elitomgångarna som snart startar, nu på höstsidan pga Corona. Corona finns såklart kvar i världen, men har börjat plana ut och har ju en hel del med att många har vaccinerat sig också.