2021 tar vi nya tag hela världen

Ulla bella

I lördags fyllde jag år, och då jobbade jag såklart. Men igår måndag så gick vi ut och åt på Sjöbris, mycket folk men inte trångbott ändå. God mat och gott sällskap.

Ulla bella är en lite ängslig men tuff brud på snart 4 veckor, nu är det så att hon har en plupp på näsan som hon är född med, så nu ska veterinären få titta på den, så det inte är något knäppt. Hon har inga problem med den och den är mjuk i vävnaden, men den sitter lite tokigt till då den är precis i andningvägen en bit uppför näsborren, så blir den större så blir nog andningen påverkad. Vi får se vad dem säger.

Sen sak Gurra kolla sitt ben, då han har en plupp även han på senan, lika bra och kolla upp så det inte blir något längre fram.

Själv har jag just avslutat ett 6 dagars pass och är nu ledig hela 2 dagar, och då är vi på vårat jobb och fixar till det som vi vill ha det.

Sen blir det 5 dagar igen och efter det en dags vila och sedan 4 dagars pass, sedan 2 dagar ledigt och avslutar med ett 6 dagars pass. Sedan är det jobbet avslutat och kan satsa 100 % på företaget.

Igår satte vi upp tavlor och saker, diskade upp alla kaninter vi har köpt. SHit vad man mycket det blev. Men vi kännade nästan 100 000 kr på att göra så också.

Så idag ska vi fixa med lite bord och så, vi kommer att bygga själva det vi vill ha, då får vi det rätt och mycket billigare. Man måste var smart med pengarna. 😋 om man ska vara företagare.

Uno som är på sommar koll trivs finfin och kommer nog att stanna kvar där även under vintern, vi hade ju tänkt ta hem honom för att kasterar honom, men han är så liten så det vore kanon om han fick vara hingst ett tag till och växa till sig. VI får hoppas att det går bra, om inte så får han komma hem.

Lillskutt håller på att byta färg för fullt och växer som ett ogräs, men har blivit super cool kille som har lugnt ner sig betydligt i hanteringen, han är verkligen en människohäst mot för sin lillasyster.

Iris och Ulf rids med jämna mellanrum och för Ulf så är det inga problem, Iris går och rida, men har mer en ritual innan man har kommit upp och så, men bara att man kan rida henne är ju fantastiskt, för det hade vi inga krav att hon skulle kunna göra.