2021 tar vi nya tag hela världen

Sommarhoppet 2021 till sin ända

Så var årets stora tävling över för denna gång, rekord som sagt var gällande ekipage och starter under dagarna 3, visst blev det långa dagar fredag och lördag, men allt gick smidigt ändå. Söndag fick senare läggas 1 timme då vi fick åskoväder men sen kunde vi sätta igång tävlingen igen. Och den var vi klar med strax för 16 tiden och vi var från anläggningen 17.30. Som alltid så tar det ca. 1 timme och plocka bort tävlingen och typ 2 dagar och ställa fram den 🤪. Idag är det sista plocka bort även här hemma ,för det är ju inte så att tävlingen egentligen är slut på söndagen, utan är ju en hel del såna där gömda saker som man inte tänker på som ska göras, exempelvis ställa in sakerna som man tagit tillbaka från tävling.

Tävlingsmässigt och resultat så flöt tävlingen på, en avfallning och med den en ambulansfärd, det gick förhållandevis bra för personen, vi fick jobba lite längre bara den kvällen, men det kan jag ta bara det går bra för den som blir skadad.

Ingen publik, men med så många tävlande så gick den Corona planerade cafeet som en galning fredag och lördag, söndag var ju som sagt var tråkigt väder och mindre startande, men då kan man börja städa undan under dagen, så det sista är bara och plocka ihop när tävlingen är slut.

Nu börja verkligenheten i veckan, jag jobbar 6 dagars vecka, och har just haft 3 dagars ansvar på tävlingen, det är varmt ute som attan, har börjat lite smått och ställa iordning. Men som tur var kan vi åka dit lite då och då, eftersom det är lite fritids men vi har i frysen det dem kan göra iordning till dem få som är där.