2021 tar vi nya tag hela världen

Egna företagare 1/7-21

Så vips så var vi företagare så där bara, känns typ hur bra som helst. Vi håller på att beställa in massa saker som ska fyllas på i köket och andra ställen, roligt med dyrt.

Sen så har vi massa roliga nya saker som vi kommer att införa också. 

Just nu håller vi på med lite tårtor till en som har beställt, ska väl inte säga att vi är proffs på det, men vi har vilja och lära oss, och det blir alltid bra i slutändan. Har mest med finliret och göra som man inte är så van med, baka kan vi.

Men man lära sig efter vägens gång brukar man ju säga och det stämmer väldigt bra.

1 vecka till våra sommatävlingar som går av staplen på Hippologum även i år, i år har vi slagit vårat rekord än en gång och är på väg mot över 600 starter och nästa 300 hästar under helgens tävlingar. Phuu, men roligt ska det bli.

Idag i +30 grader hade vi pay and jump, och det gick bara fint, varmt men alls klarade det bra. Första "tävlingen" för Corall och hon skötte sig bara fint, nästa helg är debut på tävlingsbanorna är planen.

Vi har som fått sommmar värme kan vi säga på riktigt, ska inte klaga, men lite varmt är det nog ändå. Hästarna får gå in på eftermiddag och fölungarna går in vid lunch det är för varmt för dem och gå ute hela dagen. Inte lätt när man är liten.

Imorgon söndag ska vi lämna typ alla saker som ska till hippologum på förmiddagen, sen ska vi hämta blommor som vanligt, så dem är på plats redan nu, börja nämligen med semestervik. på anstalten på onsdag, så det känns bra om det mesta är på plats redan nu istället. Blir nog en del jobb ändå i veckan, vi ska ju på jobbet och fixa och dola lite, inte mycket men lite städ och ställa iordning och så.