2021 tar vi nya tag hela världen

Sommar, sommar, sommar

Japp, nu är sommaren på plats, varmt och skönt och solen är framme. Så skönt. vi är nu i  slutet av Juni på något mystiskt sätt. Om en vecka så har vi vårat första personalmöte som egen företagare. Nu kör vi, säger vi bara. Har väntat länge nog.

Såklart så jobbar jag 4,5 veckor under juli,aug. Men det går ju bra när verksamheten inte är igång på rikigt på företaget. Det lilla som ska göras går och gör lite smått då och då nämligen. Men hinner helhjärtat med 3 veckor innan startskottet går på riktigt som tur är.

Tävlingarn är igång för fullt, men med fortfarande utan publik. Men annars så är det som vanligt, dem tävlande har koll på läget nu och visst det blir lite tråkigt för förut kom man lite tidigar än sin start för att träffa folk och se klassen före exempelvis och även att man kanske såg högsta klassen på dagen. Nu kommer man så när sin start man kan och åker hem nästan omgående efter sin start. Men det viktigast momentet är ju ändå och få göra sin start för dagen, går ju och träna hur mycket som helst, men tävling är tävling.

Lille skutt och mamma brumis går nu på andra sidan bäcken i  gräshagen och han har det jobbigt, det är en fluga som jagar honom 😋Men som tur är så har han 2 st ½ syskon som han kan leka med i hagen bredvid. Men han är trött när han kommer in på eftermiddagen, sötnos.

Kakan ska ha föl idag enligt beräkningarn, men inte än är något på gång