2021 tar vi nya tag hela världen

Shit nu är det nära

Snart smäller det, är en hel del nu. Även om det inte är någon stress så där. Men känns alltid bra och för göra bort allt just när man får det för händerna. Nu är jag ledig några dagar och kan då sats på att få mitt lilla bensår som är kvar och att det får lite extra kärlek så det får läka FORT. men idag hade det läkt hela 4 mm, saaaakta men säkert kan man säga, Det har gått idag exakt 11 månader sedan jag fick rosfeber och vattenblåser som sprängde bort typ hela vaden och på det infektion. Glömmer helst alltihopa.

Hur som helst så ser det ut som vi ska ha tävling ialla fall, nu när det är släppt att alla får tävla. Så då blir det jobb med det. Och det är exakt om en månad start där.

Sen en del sista saker med nya företaget som ska finjusteras och startas upp (igen) men det går smidigt. Leverantörer har vi igång och sånt.

Som sagt var så är ju lilla hjärtat idag 9 dagar och har fått byta namn till lille skutt för han skuttar så mycket men söt är han som tur var..

Ska sätta upp en film där han visar sin förmåga.

Och om ca. 18 dagar så kommer föl 2, nu brukar ju Kakan tycka det är roligt och gå över några veckor så vi får väl se hur det går.

Förra veckan tog vi ju bort Malte, då skadorna börja visa sig lite för ofta. Inte roligt men som djurägare tyvärr något man måste göra ibland.

Nu ska vi även kolla upp Lilla ponnyn efter 3 månaders vila och se hur hennes microfrakturer ser ut, är väl inte positiv i denna fråga. Men vi får se helt enkelt.